Kaislaleikkuri / leväleikkuri RS 2000 ja RS 5000

Tehokkaat RS-sarjan kaislaleikkurit RS 2000 / RS 5000

Kaislaleikkuri RS 2000/RS 5000 poistaa tai kontrolloi ongelmia, jotka aiheutuvat vesikasvillisuudesta.

RS-sarjan kaislaleikkurit ja niiden lisälaitteet voidaan toimittaa, jos on tarpeen, laitekokonaisuuksina, jotka takaavat tehokkaan ja taloudellisen työn jopa 2.0 metrin syvyydessä. Erilaiset kasvustot ja kasvutavat eivät rajoita laitteen käyttöä.

RS-sarjan kaislaleikkurien etukuljettimen rakenteet on omiaan kevyen, kelluvan levän keräämiseen. Kuljettimella on riittävästi kapasiteettiä leikata ja kuljettaa rehevää ja jopa raskasta kasvimassaa. Kiitos koneen matalan syväyksen työskentelyalue on suurin mahdollinen. Matala syväys tarkoittaa myös sitä, että leikattu kasvillisuus voidaan kuljettaa suoraan rantaan tai rantakuljettimelle.

 

Helppokäyttöinen kaislaleikkuri

RS sarjan kaislaleikkuri on helppokäyttöinen, joten se sopii erinomaisesti myös yksityisyrittäjälle.

Esite I Katso video

 

Miksi RS kaislaleikkuri / leväleikkuri?

Ongelmat, jotka johtuvat vesikasveista ovat yleensä aiheutuneet ihmisten toimista, jotka ovat muuttaneet ekologista tasapainoa. Rehevöityminen ja kasvillisuuden liikakasvu vaarantavat veden kiertokulun. Kasvillisuudella on myös haitallinen vaikutus vedenlaatuun ja sitä kautta ihmisten terveyteen. Tulvat ja vedenpintojen lasku johtuvat usein kasvillisuudesta. Vesiliikenteen turvallisuuden takia vesikasvillisuus usein poistetaan eritavoin. Ammattikalastus vaikeutuu ja vesistöjen virkistyskäyttö rajoittuu liian vesikasvillisuuden myötä. Luonnonsuojelullisia keinoja tarvitaan myös varmistamaan lintu- ja kalalajien säilymisen niiden luonnollisissa elinympäristöissä. Eikä myöskään tule unohtaa maisemallisia arvoja asutuilla seuduilla.

 

Millä tavalla kaislaleikkuri toimii?

Harvesterilla voidaan kontrolloida kasvillisuuden aiheuttamia ongelmia. RS sarjan laitteet on mahdollista toimittaa laitekokonaisuuksina, joiden kanssa voidaan työskennellä jopa 2.0 metrin syvyydessä. Laite toimii kaikenlaisten kasvustojen kanssa. RS 2000 ja RS 5000 soveltuvat erinomaisesti kelluvan levän keräämiseen. Raskaankin kasvuston leikkaus ja kuljetus onnistuu helposti. Koneen matala syväys mahdollistaa työskentelyn laajalla alueella ja leikatut massat voidaan kuljettaa suoraan rannalle tai rantakuljettimelle

 

Vesistön puhdistaminen

On tärkeää koko prosessin kannalta, että leikattu kasvillisuus myös poistetaan vedestä. Harvesterit ja niiden lisälaitteet takaavat hyvän lopputuloksen tehokkaasti ja luotettavasti. Leikkaaminen on paras kunnostuskeino jos se tehdään oikeaan aikaan. Vesialue voidaan pelastaa tai ainakin voidaan huonoa suuntausta hidastaa. Kun kunnostusta suunnitellaan, on mietittävä mahdollisuuksia rajoittaa alueen ulkoista kuormitusta. RS-Planering käyttää moderneja työmetodeja. Huolellisesti suunniteltu ja valmistettu tuote takaa toimivuuden maailmanlaajuisesti. Räätälöity koulutus sekä käyttäjille että huoltohenkilökunnalle kuuluu toimitukseen. RS-Planering ottaa huomioon asiakkaan erityistoiveet vesienkunnostuslaitteissa.

Laadukkaat RS-sarjan kaislaleikkuri RS 2000/RS 5000 poistaa tai kontrolloi ongelmia, jotka aiheutuvat vesikasvillisuudesta. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

Kaislaleikkureiden käyttö kohteita

Vesialueiden kunnostuksessa on kaislaleikkurilla hoidettu kaislan sekä vesikasvillisuuden leikkaamista sekä poistamista. Raakavesialtaan jatkuvassa huoltotyössä kaislaleikkurilla on poistettu sinne syntyvää haitallista kasvillisuutta. Kaislaleikkureilla on myös poistettu saastunutta vesikasvillisuutta, kuten öljyistä kaislaa. RS sarjan kaislaleikkurilla on kerätty raskasta polttoöljyä veden pinnalta, sekä kerätty kevyttä polttoöljyä veden pinnalta öljynimeytysaineiden ja RS kaislaleikkurin yhteistyönä. RS5000 kaislaleikkurilla voi poistaa myös muut roskat veden pinnalta (esim. satama-altaiden ja uimarantojen puhdistus). RS 5000 kaislaleikkuri liikkuu myös maalla, joten sen avulla voidaan kunnostaa myös hajanaiset ja matalat vesialueet. RS sarjan kaislaleikkurit ovat helppokäyttöisiä, sopivat myös yksityisyrittäjälle.

Laitteen muunneltavuus

RS-sarjan kaislaleikkureita ja niiden osia voidaan tarvittaessa täydentää niin, että ne muodostavat konesarjan, jolla taataan tehokas ja taloudellinen työskentely jopa 2.0 metrin syvyydessä. Erilaiset kukinnot tai kasvutavat eivät rajoita koneen käyttöä. Kaislaleikkurin etukuljettimen rakenne on ihanteellinen kevyen, kelluvan levän, roskan tai öljyn poistamiseen. Se sopii myös runsaan kasvimassan leikkaamiseen ja poistamiseen Pienen syväyksensä ansiosta koneen työskentelyulottuvuus on suurin mahdollinen ja leikattu kasvillisuus voidaan kuljettaa suoraan rantaan tai rantakuljettimelle. kaislaleikkuri lisälaitteineen tarjoaa hyvän mahdollisuuden vesialueiden parantamiseen. RS Planering osaa modernin valmistuksen ja valmistaa kaislaleikkurit Paraisilla. RS Planering ottaa huomioon myös asiakkaan erikoistarpeet vesistönkunnostuskoneiden suunnittelussa

Liikkuminen

RS 5000 harvesterissa on kaksi portaattomasti säädettävää telahihnaa. Kummallakin telahihnalla on oma hydrauliikka piirinsä, joten kurssin muutokset ja ohjaaminen on tarkkaa. Laite kääntyy myös paikallaan.

Leikkaaminen

Leikkuu leveys on 1.9 m yhdellä vaakateräparilla ja kahdella pystyteräparilla. Teräpalat on helppo vaihtaa yksitellen. Pohjakosketuksen varalta on suojapelti vaakaterän alla. Koko etukuljetin on hydraulisesti suojattu törmäyksiä vastaan.

Komentosilta

RS sarjan komentosillalla on nykyaikainen komentosilta. Valinnaisena lisävarusteena on saatavissa lasikuituinen ohjaamo josta tarjoutuu hyvä näkyvyys koko työskentely alueelle. Ergonominen tuoli ja hyvin ulottuvilla olevat hallintalaitteet takaavat mukavat työskentely olosuhteet. Koneen sähkölaitteet on suojattu kosteutta vastaan ja ovat korroosio vapaita. Suojakaiteet ja ohjaamo voidaan kipata tarpeen vaatiessa.

Kuljettimet

Etukuljetin varustettu alumiinisilla lamelleilla jotka soveltuvat levän, kaislan ja roskien keräämiseen. Sillä on pitkä elinkaari jopa suolapitoisessa merivedessä. Varastokuljettimen hihna on tehty UV-suojatusta ja kestävästä PVC kumista tai vaihtoehtoisesti ruostumattomasta verkosta. Kummankin kuljettimen liikenopeus on säädetty siten että vesi poistuu levä/kaisla massasta tehokkaasti.

Rakenne

Runko ja kuljettimet on valmistettu merialumiinista. Runko on jaettu viiteen vedenpitävään osaan jossa jokaisessa on miesluukku.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous